Liveblog Stage 3: Benelux Lure Contest 2024 in Kinrooi

Gepubliceerd op 23 augustus 2024 om 15:30

Welkom bij onze liveblog van de tweede ronde van de Benelux Lure Contest 2024 in GENT! We brengen je vandaag regelmatige updates van deze spannende roofviscompetitie. Blijf deze pagina verversen om op de hoogte te blijven van de laatste actie, de grootste vangsten en de meest memorabele momenten.

Live scorebord: KLIK HIER!


UPDATES TIJDENS DE WEDSTRIJD

Welkom bij de derde wedstrijd van de Benelux Lure Contest 2024! De wedstrijd staat op het punt te beginnen en we hebben 30 enthousiaste deelnemers uit België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk. Volg ons hier voor live updates van de actie, vangsten en spannende momenten. Blijf deze pagina verversen om niets te missen van deze spectaculaire competitie!


15:00 - We sluiten het klassement de laatste 2 uur af om de spanning erin te houden! 

De voorlopige top is spannend, maar alles kan nog veranderen in de laatste fase van de Benelux Lure Contest. Wie zal er aan het eind bovenaan staan?

14:15 - Bjorn vangt een snoekbaars!

Bjorn heeft zojuist nog een snoekbaars gevangen. Hij staat op het punt om een grand slam te voltooien, nu ontbreekt er alleen nog een baars.

13:45 - Olivier De Feyter pakt een full card voor baars!

Olivier De Feyter heeft zijn derde baars gevangen en voltooit hiermee zijn full card. Dit geeft hem een stevige leiderspositie in de competitie. Wat is zijn volgende zet? Gaat hij upgraden of richt hij zich op een andere soort?

12:30 - Jeroen Deleye klimt naar de tweede plaats!

Daar is Jeroen Deleye opnieuw, dit keer met een prachtige baars van 43 cm. Deze vangst brengt hem op een mooie tweede plaats in het klassement. De competitie blijft spannend en de deelnemers zetten hun beste beentje voor.

12:00 - Kenny Vandewalle vangt zijn eerste vis van de dag!

Kenny Vandewalle laat zich zien met zijn eerste vangst van de dag, een baars van 33 cm. Ondanks de uitdagende omstandigheden blijft hij vechten en probeert hij zijn positie te verbeteren. De wind maakt het lastig, maar de wedstrijd is nog lang niet voorbij!

11:40 - Mega baars van Manuel Van Steenberge!

Een absolute knaller! Manuel Van Steenberge vangt een indrukwekkende baars van 47 cm, voorlopig de grootste van de dag. Deze vangst zet de toon voor de rest van de competitie. Kan iemand deze reus nog overtreffen?

11u00: Olivier De Feyter klimt naar de eerste plaats!

Olivier De Feyter van BS BAITS zet zichzelf stevig op de kaart met twee prachtige baarzen van meer dan 30 cm. Hiermee plaatst hij zich voorlopig op de eerste plaats. De competitie wordt steeds spannender en de vangsten blijven indrukwekkend

10u30: Frank Smit duikt het klassement in met een baars!

Terwijl de wind om de oren raast en het water woelig maakt, laat Frank Smit zien dat hij zich niet laat afschrikken! Met een prachtige baars zet hij zich vol vertrouwen op het scorebord. De strijd is nog lang niet gestreden en de vangsten blijven komen.

10u15: Bjorn van Lupa Gear registreert een snoek van 60 cm

Bjorn van Lupa Gear heeft zich op het scorebord gezet met een mooie snoek van 60 cm. De vangsten blijven binnenkomen en de strijd om de topposities wordt steeds spannender.

10u00: Dawid Saroriek vangt de eerste snoek!

Dawid Saroriek heeft de eerste snoek van de wedstrijd gevangen, en daarmee zijn alle vissoorten vertegenwoordigd in deze competitie. Dit zorgt voor nog meer spanning en diversiteit in de vangsten.

9u50: Bart Rooms zet zichzelf op de kaart!

Ook Bart Rooms plaatst zich op het scorebord met een mooie snoekbaars van 60 cm. Dit brengt hem naar een voorlopige eerste plaats in het klassement. 

9u35: De eerste vissen van de dag zijn een feit!

Jeroen Deleye heeft een mooie baars van 37 cm gevangen, terwijl Wesley de eerste snoekbaars van de dag op de mat heeft gelegd, met een lengte van 58 cm. De competitie is goed van start gegaan en de vangsten beginnen binnen te komen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.