Liveblog Stage 4: Benelux Lure Contest 2024 in Kerkdriel

Gepubliceerd op 4 oktober 2024 om 18:43

Welkom bij onze liveblog van de laatste ronde van de Benelux Lure Contest 2024 in Kerkdriel! We brengen je vandaag regelmatige updates van deze spannende roofviscompetitie. Blijf deze pagina verversen om op de hoogte te blijven van de laatste actie, de grootste vangsten en de meest memorabele momenten.

Live scorebord: KLIK HIER!


UPDATES TIJDENS DE WEDSTRIJD

Welkom bij de Grand Final van de Benelux Lure Contest 2024 in Kerkdriel! 

De strijd gaat vandaag losbarsten met de vierde en laatste wedstrijd van dit seizoen. We hebben 40 enthousiaste deelnemers uit België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk die zich voorbereiden op een spectaculaire finale. Volg ons hier voor live updates, spannende vangsten en onvergetelijke momenten. Blijf deze pagina verversen om niets te missen van deze ultieme wedstrijd!


13u20: Pascal Peirsman blijft aan de leiding!

Pascal Peirsman behoudt zijn positie aan de top van het klassement! Met zijn laatste vangst blijft hij stevig op kop staan, terwijl de andere deelnemers alles op alles zetten om hem in te halen. Gaat hij de eindzege pakken? De spanning is te snijden!

13u00: De leider van het dagklassement vangt weer!

De leider van het dagklassement laat opnieuw van zich horen met een mooie snoekbaars. Het lijkt erop dat hij het water kent als zijn broekzak.

12u45: Tom Mortier met zijn eerste snoek van de dag!

Tom Mortier heeft zojuist zijn eerste snoek gevangen en wat een prachtvangst!

12u30: Dawid Sarosiek scoort zijn eerste vangst van de dag!

Dawid Sarosiek laat zich zien met zijn eerste vangst van de dag, een prachtige snoekbaars.

12u00: Michiel de Jong met zijn eerste vis van de dag!

Daar is Michiel de Jong met zijn eerste vis van de dag, en wat voor één! Een prachtige baars van 40 cm, voorlopig de grootste van de dag. Deze vangst zet hem meteen in de schijnwerpers.

11u45: Sven Callaars met een mooie snoekbaars!

Ook Sven Callaars laat van zich horen met een prachtige snoekbaars van 57 cm. De vangsten blijven binnenstromen en de strijd om de top blijft spannend.

11u30: Kenny Vandewalle blijft domineren!

Daar is Kenny Vandewalle opnieuw, dit keer met een indrukwekkende snoekbaars van 53 cm. Hij blijft zijn positie verstevigen aan de top van het klassement. De spanning loopt op, kan iemand Kenny nog inhalen?

11u15: De leider verstevigt zijn positie!

Daar is de leider (Kenny Vandewalle) van het eindklassement opnieuw! Met een snoekbaars van 47 cm verstevigt hij zijn positie aan de top van het klassement. De druk neemt toe voor de andere deelnemers, en de strijd om de titel blijft spannend tot het einde.

11u00: Voorlopige top 5 van het eindklassement

De strijd om de eerste plaats blijft intens! Hier is de voorlopige top 5 in het eindklassement

10u45: Ben Sharp met een full card!

Ben Sharp heeft een snoekbaars van 45 cm gevangen, waarmee hij nu een full card heeft in het eindklassement. Deze vangst brengt hem een stuk dichter bij de leider, en de spanning stijgt! Het wordt een spannende strijd om de top in de laatste uren van de Benelux Lure Contest. 

9u50: De eerste snoek is een feit!

Daar is die dan, de eerste snoek van de dag! Met een indrukwekkende lengte van 88 cm, gevangen door Tom. Een geweldige prestatie die de concurrentie wakker schudt. Proficiat, Tom! 

9u30: De vis bijt goed, het is dan ook prachtig visweer. De vraag is wie gaat de eerste snoek nu vangen?

9u15: Ook Pascal Peirsman meldt zich! Prachtige baars! 

9u05: 5minuten bezig en Jeroen Debouver heeft de eerste baars!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.