Liveblog Stage 2: Benelux Lure Contest 2024 in Gent

Gepubliceerd op 19 juli 2024 om 08:22

Welkom bij onze liveblog van de tweede ronde van de Benelux Lure Contest 2024 in GENT! We brengen je vandaag regelmatige updates van deze spannende roofviscompetitie. Blijf deze pagina verversen om op de hoogte te blijven van de laatste actie, de grootste vangsten en de meest memorabele momenten.

Live scorebord: KLIK HIER!


UPDATES TIJDENS DE WEDSTRIJD

Welkom bij de tweede wedstrijd van de Benelux Lure Contest 2024! De wedstrijd staat op het punt te beginnen en we hebben 45 enthousiaste deelnemers uit België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk. Volg ons hier voor live updates van de actie, vangsten en spannende momenten. Blijf deze pagina verversen om niets te missen van deze spectaculaire competitie!


15:00 - Spannende laatste uren bij de Benelux Lure Contest!

De spanning is te snijden! Het klassement gaat de laatste 2 uur van de wedstrijd offline om de sensatie naar een hoger niveau te tillen. 

Hierbij de voorlopige top 10, het is spannend!

14:10 - Indrukwekkende prestatie van Xenia Cleas!

Wow, wat een prestatie! Xenia Cleas heeft haar tweede snoek van de dag gevangen. Ze heeft nu al een full card voor snoek in het eindklassement. Dit zet haar in een sterke positie en zorgt voor extra spanning in de competitie.

13:45 - Jeroen Deleye vangt zijn tweede vis van de dag

Daar is Jeroen Deleye opnieuw met zijn tweede vis van de dag, een snoekbaars. Dit brengt hem naar de 9e plaats. 

13:00 - Historische prestatie door Kenny Vandewalle!

Voor het eerst in 3 jaar van de Benelux Lure Contest is het iemand gelukt om in 2 wedstrijden al een volle kaart te vissen voor het eindklassement. Proficiat Kenny Vandewalle!! Een indrukwekkende prestatie die de concurrentie flink onder druk zet.

12:30- Stijn Lens blijft zich verbeteren

Stijn Lens blijft zich verbeteren en klimt naar de derde plaats in het dagklassement met deze indrukwekkende snoekbaars.

12:20 - Ook live video's! 

Naast de spannende vangsten hebben we ook live video's! Hier zie je Cindy van ons team een filmpje maken met visser Pascal Peirsman. Bekijk de video om meer te weten te komen over zijn strategie en ervaringen tot nu toe.

12:10 - Ben Sharp klimt naar de eerste plaats

Daar is Ben Sharp opnieuw, dit keer met een snoekbaars. Hij klimt naar de eerste plaats in het dagklassement en staat nu ook op de tweede plaats in het eindklassement.

12:00 - Kenny verstevigt zijn positie

Ook Kenny verstevigt zijn positie met een mooie baars. Vandaag zijn er al heel wat indrukwekkende baarzen gevangen, wat de competitie extra spannend maakt.

11:30 - Ben Sharp klimt naar de top 3

Daar is Ben Sharp opnieuw van Lucky John met een mooie baars. Met deze vangst klimt hij naar de top 3 in het dagklassement.

11:05 - Tom Mortier zet zichzelf op het scorebord

Tom Mortier zet zichzelf op het scorebord met een snoekbaars en heeft nu ook een full card snoekbaars in het eindklassement. De competitie blijft spannend terwijl meer deelnemers hun prestaties verbeteren.

11:00 - Bjarne loopt ver op kop!

Bjarne blijft maar snoekbaarzen scoren en loopt ver op kop in het dagklassement. Zijn indrukwekkende prestaties maken het lastig voor de andere deelnemers om hem in te halen,

10:50 - Bjarne pakt de leiding met een 60 cm snoekbaars!

Daar is Bjarne opnieuw, dit keer met een snoekbaars van 60 cm, wat hem naar de eerste plaats in het dagklassement brengt. De scores liggen echter dicht bij elkaar, dus alles kan nog veranderen.

10:45 - Bart Rooms blijft scoren!

Bart Rooms blijft maar baars vangen en upgraden. Nu heeft hij ook een baars van 36 cm gevangen, goed voor 72 punten. Zijn indrukwekkende prestaties zorgen ervoor dat hij stevig in de competitie staat.

10:40 - Mooie snoekbaars voor Chris Boltjes en 22 vissen in totaal!

Chris Boltjes vangt zijn eerste vis, een indrukwekkende snoekbaars van 65 cm. De visdag is goed op gang met al 22 gevangen vissen na slechts 1,5 uur vissen.

10:30 - Bjarne vangt een snoekbaars van 64 cm

Daar is Bjarne opnieuw! Na zijn eerdere vangst van een snoek, heeft hij nu ook een mooie snoekbaars van 64 cm gevangen. De competitie blijft intens en de vangsten blijven indrukwekkend.

10:20 - Ward van Lucky John zet zichzelf op het scorebord

Ward van Lucky John zet zichzelf ook op het scorebord met een indrukwekkende snoekbaars van 50 cm. De competitie blijft spannend met nieuwe vangsten en deelnemers die elkaar uitdagen.

10:15 - Bart Rooms met een full card voor baars

Bart Rooms heeft zijn derde baars gevangen en heeft hiermee een full card. Hij komt hiermee op de eerste plaats in het dagklassement. Gaat hij nu achter een andere soort aan?

10:00 - Kenny Vandewalle neemt de leiding

Kenny Vandewalle vangt opnieuw een snoekbaars, wat hem naar de eerste plaats in het dagklassement brengt. Met deze vangst voltooit hij ook zijn full card voor snoekbaars en staat hij nu bovenaan het eindklassement. Een geweldige prestatie van Kenny!

9:50 - Pascal Peirsman vangt zijn eerste snoekbaars

Pascal Peirsman heeft zijn eerste snoekbaars gevangen, wat hem naar de derde plaats in het eindklassement brengt. De competitie blijft hevig en de deelnemers presteren uitstekend.

9:45 - Eerste 60er snoekbaars van de dag!

De eerste 60 cm snoekbaars van de dag is een feit, gevangen door Frederique. Goed bezig! De competitie blijft spannend met indrukwekkende vangsten.

09:45 - Eerste snoek van de dag!

De eerste snoek van de dag is ook een feit. Bjarne Hufkens heeft deze prachtige vangst weten te registreren. Alle soorten zijn nu al gevangen, wat zorgt voor een veelbelovende start van de Benelux Lure Contest.

9:35 - Jeroen Deleye registreert een baars

Ook Jeroen Deleye van de Goudvoorn Mechelen registreert een baars! De vangsten blijven binnenstromen en de competitie wordt steeds spannender. 

9:30 - Eerste snoekbaars van de dag!

Kenny Vandewalle vangt de eerste snoekbaars van de dag! Dit zorgt voor een spannende wending in de competitie. De deelnemers blijven sterk presteren en de vangsten blijven binnenkomen.

9:15 - Bart Rooms voegt zich toe bij het klassement

Bart Rooms voegt zich bij de vangsten met een baarsje. Het lijkt erop dat de baarzen vandaag goed bijten! De competitie begint goed en de deelnemers zijn volop in actie.

9:15 - Tweede vangst van de dag!

Stijn Lens, alias Rapala, vangt ook een baars! Met deze mooie vangst zet Stijn een sterke start neer in de competitie. 

9:10 - De eerste vangst van de dag!

Daar is de eerste vis van de dag: Ben Sharp uit het Verenigd Koninkrijk met een baars van 25 cm, goed voor 50 punten. Een mooie start voor Ben en een spannende opening voor de Benelux Lure Contest. Blijf ons volgen voor meer updates en vangsten gedurende de dag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.